SO CLASHY: FUTURE

Dit kunstwerk heb ik gemaakt door eerst een collage van gescheurd papier te maken en deze vervolgens op een canvas na te schilderen. Door dit te doen en gebruik te maken van neon accenten, heb ik mijn eigen stijl weten te bedenken.

Het kunstwerk zit in een mooie houten baklijst en kan zo bij je thuis worden opgehangen.

Kunstenaar: So Clashy / Susan Rovers

Titel: Future

Technieken: Collage, Acrylverf schildering op doek

Formaat: B X H: 30 X 40 CM

Prijs: € 450,-

Susan Rovers (1977), geboren in een klein dorpje in Brabant, nu wonende in Haarlem, was als kind al creatief bezig. Ze tekende veel en ontwierp al vroeg haar eigen kleding. Ze studeerde aan de mode academie in Utrecht en Akademie Vogue te Amsterdam. Het kon niet uitblijven; ze werd Mode Ontwerpster! Ze startte in 2008 haar eigen mode ontwerpstudio onder de naam ‘Design Deluxe. Daarnaast maakt Susan sinds een paar jaar interieur ontwerpen onder de naam ‘Maison Monkey’.

Creatief als ze is, schildert ze ook nog eens eigenzinnige collages met neon kleuren op doek. Ze heeft nu besloten dat het tijd is om haar kunstwerken aan de wereld te laten zien en voor jou beschikbaar te stellen. Je ziet alles samenkomen in haar schilderijen; voor haar werk heeft ze veel gereisd en dat heeft haar erg geïnspireerd. Ze maakt kunstwerken op haar eigen manier; eerst maakt ze een collage door papier te scheuren en op een ondergrond te lijmen. Daarna schildert ze het resultaat op een doek na, met kleuren die typisch zijn voor Susan, zoals fluor roze. De sfeer van haar kunstwerken kan worden omschreven als heldere cult-neonpop-artcollages met een edgy, mysterieus gevoel.

Met dank aan café De Vijfhoek voor het beschikbaar stellen van hun café als expositieruimte tijdens de Vijfhoek Kunstroute 2023!